At skabe en fremtid af fortiden

Jeg har i så mange år været flov over min fortid – prøvet at undgå, at det kom frem i lyset, hvilket liv jeg havde levet og hvilke valg jeg havde taget samt hvilke konsekvenser og udfald de havde givet.
Flovheden, den dårlige samvittighed, ydmygelsen og skamfuldheden har været tung at bære på.

Så derfor har jeg besluttet, at det ikke skal være en tung og negativ energi der “hænger” over mig mere – jeg vender det til noget positivt.
Som overskriften “siger” – vil jeg bygge en fremtid ud af min fortid.
Min fortid og min personlige udvikling, har givet mig en gave i form af erfaringer, indsigter, selvrespekt, erkendelser og meget andet som jeg kan bruge til at forstå og føle andre og deres.
Ligeledes er mine spirituelle evner nærmest “eksploderet” i mig gennem min proces og selvudvikling, og alt giver pludselig mening.
Alt dette vil jeg bruge positivt og skabe min levevej på.
Det har åbnet så mange nye spændende “døre”, som jeg glæder mig så meget til at “gå ind af”.

Så ja – jeg er blevet skilt 3 gange, levet i forhold med en alkoholisk, utro og voldelig mand, været tæt på døden 3 gange, været igennem økonomisk ruin og gældssanering, levet efter hvad andre forventede eller havde brug for, prøvet at tage livet af mig selv med vodka og piller, fået overtrådt mine grænser seksuelt som barn(ej incest), ladet mænd udnytte mig og min krop, altid bare prøvet at indordne mig efter andre, skabt et helbred der var i kaos, undertrykt egne behov i 35 år, ingen selvrespekt, levet i offerrollen og meget meget lavt selvværd……

Jeg GIDER IKKE bruge mere tid på at skjule hvem jeg er, hvad jeg står for, mine valg og alt det andet.
Så har du lyst til at læse mere om mig og min historie bag det hele, så klik på fanen “Personlige historier” – “Fortidens erfaringer” oppe i menuen.
Selv om jeg vælger at blotte min fortid er jeg samtidig også privat om visse ting, og derfor er der selvfølgelig også udelukket mange detaljer. Ligeledes af respekt til de mennesker der har været i mit liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *