Når tilgivelse er svær!!

Ja – tilgivelse kan være et svært og kompliceret punkt at nå til … at skulle tilgive personer som har gjort os ondt, kede af det, drevet os ud i afmagt, traumer og meget andet….. på et tidspunkt i processen kan man næsten slet ikke rumme bare tanken om det……

Men ikke desto mindre er tilgivelse et kraftfuldt energiarbejde med masser af power og en KÆMPE forlettelse at nå til <3

Jeg er SÅ glad, lettet og taknemmelig…. jeg har nemlig formået at tilgive de sidste to personer fra min fortid – personer som har haft enorm stor negativ påvirkning på mig, mit liv og min person…. personer som har gjort mig rigtig ondt og ked af det…..

Det er SÅ FANTASTIK at slippe dem HELT ud af mit “system”!!! weeeee…. 🙂

Det har været en længere proces for mig, og det er helt okay <3 for de har også rumsteret i mange år, så det er klart de havde sat sig dybt i mig…..

Jeg tilgiver ikke de handlinger de har gjort ved mig, men jeg ved de har handlet efter evne og formåen, og DET kan jeg tilgive – de har ikke evnet andet, og DET er IKKE mit ansvar og derfor slipper jeg det med stor lettelse og glæde.
Jeg var “bare” i deres felt, men det havde jeg jo selv valgt og DET var MIT ansvar.

Jeg har også lært at – besværlige mennesker er mennesker med besvær!

Det kan jeg så meget nemmere gebærde mig i nu, og siger nej tak inden der er nogen der på den måde sætter sig dybt i mig – det tillader jeg IKKE 😉

JEG ER FRI OG GLAD!!!!

Dette er også et vigtig “resultat” i forhold til mit virke, hvor jeg brænder for at hjælpe andre på vej videre i livet – videre efter en svær og kompliceret fortid og “bagage”.

Jeg ved de værktøjer, erfaringer og processer jeg bruger, virker og man KAN komme på den anden side og “fange” lyset til et dejligt og værdigt liv <3

Det er VIGTIG for mig, jeg selv har gået vejen <3

Har du også svært ved at komme videre i livet efter en tung “bagage”!
Så fortørn ikke – min hjælp er på vej.

Min hjælp i form at et kombineret forløb med både fysiske behandlinger, liveaftner samt værktøjer, processer m.m som du får tilsendt i form af online produkter, så du kan sidde stille og roligt der hjemme og arbejde med det.

Det kommer til at rykke dig SÅ meget og jeg glæder mig helt vildt!!

Vi starter første hold op lige efter nytår – hold øje på min blog her, Forever-Enjoy hjemmesiden og FB – dig der er tilmeldt til mit nyhedsbrev får det som de første i din indbakke meget snart <3

Har du ikke fået dig meldt til mit nyhedsbrev, hvor du samtidig modtager de 7 genveje til mere overskud og glæde, så klik oppe i menuen eller her nedenunder <3

Show the form


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *