Min største succes!!

Jeg er nået rigtig langt med mine drømme for mit liv, opnået at skabe mirakler og succeser som jeg er meget taknemmelig for og stolt af.

– Skabt et helbred fra kaos til balance, “arbejdet” mig ud af fleksjob, fundet “vejen” til at holde mit “mindset” i balancen efter meget meget lavt selvværd og selvmordforsøg, skabt en god økonomi efter personlig konkurs, knækket koden til at skabe mit drømmeliv osv. ………

Meeen min største succes er mine sønner og det liv de lever!!!!

Ja , at se mine sønner udleve deres drømme og leve det liv de fortjener, er den aller aller største succes for mig!!

Det tog mig lang tid, at tage den følelse ind, at jeg trods alt havde gjort noget rigtigt og jeg havde fortjeneste i, hvor godt mine sønner klarer sig, på trods af det vi har været igennem… der har været mange søde mennesker der har givet mig “klap på skulderen” og sagt det til mig, men “turde” ikke helt tro det…. jeg havde jo fejlet og ikke formået at skabe den barndom jeg så inderligt ønskede for dem…..

I dag kan jeg heldigvis “tage det ind” – får jo dagligt “beviser” for, at vi undervejs fik skabt noget unikt imellem os tre, noget der har gjort, at vi har holdt hinanden oppe og givet kræfter til at kæmpe videre med troen og lysten til et dejligt liv.

At se dem finde kærligheden, skabe succes i deres arbejdsliv, at de formår at være de bedste, omsorgsfulde og engagerede fædre for deres børn, så ved jeg, at jeg har gjort noget rigtigt i min fortid….

Er så EVIGT taknemmelig!!

Jeg er SÅ STOLT af dem!!!

Ældste sønnike som udlært landmand som 19-årige, og starter eget servicefirma dagen efter, og har nu efter 9 år en meget succesfuld business, som han brænder for.
Gift med den sødeste kvinde og far til to skønne piger på 1,5 og 3,5 år, og med en baby mere på vej.

Yngste sønnike udlært lastbilmekaniker som 19-årige og snart 10 års jubilæum som bare 26-årige, og arbejdet sig op til at være en meget vellidt kollega og ansat med ansvarsområder.
Gift med den sødeste kvinde efter 11 år sammen, far til en skøn pige på 3,5 år og med en baby mere på vej.

Ved at se mine sønner leve det liv der gør dem glade og lykkelige er mit “fundament” for “mit gode liv”, men jeg har også for “øje”, at for, de kan være i harmoni, så er det også vigtigt de har en glad mor, og DET er netop MIT ansvar!!

… og de HAR en glad mor 🙂

Jeg er gift med den sødeste mand og har de skønneste svigerdøtre, som forstår og respekterer vores fortid og “trekløver”, er blevet gjort til FARMOR 3 gange og snart 2 gange mere, jeg laver det jeg brænder for i egen business… jeg kan da kun være GLAD og TAKNEMMELIG!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *